Novetats del 27 de novembre: Música precastanyada per a tots els gustos

Des de l'impactant 'Entre el Fum' de Muhkaa fins al nou viatge musical de Nil Moliner

Nil Moliner estrena avui el seu àlbum "Lugar Paraíso" / Foto

Aquest divendres 27 ens porta emocionants novetats musicals abans d'immergir-nos de ple en l'ambient festiu de la Castanyada o Halloween. En aquesta ocasió, us presentem més senzills que àlbums complets, tot i que aquests últims també hi seran presents.

Cloe – 'Entre el fum'

Cloe ens sorprèn amb el seu segon avançament, titulat 'Entre el Fum'. Aquesta cançó, produïda en col·laboració amb Pep Saula dels Sexenni, es presenta com una peça ballable, comercial i contemporània que ben bé podria esdevenir el seu primer gran èxit i una de les grans revelacions de la temporada musical que acaba de començar.

Mushkaa – 'Entre el fum'

El nou senzill de Mushkaa és 'Entre el Fum' la nova aposta de la cantant catalana que està causant sensació. Cada cop que anuncia un concert, les entrades s'esgoten en qüestió de minuts. Mushkaa ens brinda 'Entre el Fum', el seu nou senzill amb Roots, marcat com l'inici d'un emocionant viatge al costat de qui ens cuida tota la vida. Aquest projecte representa el més especial de Farelo fins ara.

Nil Moliner ft Lluis Gavaldà - 'Quan no siguis a prop'

Ahir, Nil Moliner va presentar Lugar paraíso a Madrid i ens va sorprendre amb una nova cançó en català, una col·laboració especial amb Lluís Gavaldà a ‘Quan no siguis a prop’. A més, per als que vulguin veure l'artista en directe, bones notícies, ja que tornarà als escenaris el 20 d'abril del 2024 al Palau Sant Jordi de Barcelona. També ja pots escoltar des de fa uns dies ‘Vuelta alto’ a ELS40.

Marcel i Júlia - 'Bon viatge'

L'exguitarrista de Txarango, Marcel Lázara, i la cantant Júlia Arrey, van iniciar el seu duet musical durant el seu viatge en bicicleta pel nord-est del Brasil. Ara, Marcel i Júlia ens presenten Bon viatge, el primer avançament del seu proper disc, marcant una nova etapa amb Luup Records.

Porto Bello - 'Només tu'

El seu més recent senzill, 'Només tu', és una peça suau i emotiva que parla de la sort de trobar la persona adequada per compartir la vida. Porto Bello ens regala aquesta cançó com un obsequi als seus fidels seguidors.

Martigo – 'Sakura'

'Sakura' és un testimoni del talent artístic de Martigo, un músic mataroní amb la capacitat de transcendir gèneres musicals. Aquesta cançó combina elements del pop amb un so més enèrgic en un paquet atractiu i captivador. El vídeo musical promet estar a l'alçada, ja que Martigo s'ha guanyat una reputació pel seu enfocament creatiu i visualment impressionant.

Paula Valls - "Començar de nou"

El diagnòstic d'anorèxia va canviar per complet la vida de la Paula Valls. Per a ella, escriure, gravar i compartir Començar de nou significa supervivència i acceptació de si mateixa. Aquest tema s'ha llançat juntament amb el videoclip de ‘Filomena’, la cançó que dóna nom al trastorn de Paula Valls.

Yung Rajola – "Peter Pan"

La setmana passada vam presentar un avançament del seu proper àlbum després de l'exitós Cor Trencat el 2021. Aquest àlbum explora les pressions i dificultats de la vida adulta, des de preocupacions financeres fins a feines precàries. En aquest àlbum, trobarem un tema de reggaetó lent i un altre més mogut, a més d'una fusió d'estils que juguen amb les tècniques del gènere urbà.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad