Divendres ple de novetats: 31 FAM, Yung Rajola i molt més

Un 20 d'octubre per arreglar amb Malson Atmosfèric, KM.0, Uri Santafé i Acone

31 FAM, promesa de la escena de la música urbana estrena disc / Foto cedida por Picap

Aquest divendres està ple de novetats musicals que segurament captaran la teva atenció. Beatneeks surten de la seva gàbia amb ‘Tornes a brillar’. D'altra banda, el raper lleidetà Yung Rajola presenta ‘Peter Pan’. També, 31 Fam ha llançat el seu quart àlbum X si ens veiem en una altra vida o Malson Atmosfèric estrena un àlbum ple de Papallones. Finalment, KM.0 ens presenta ‘Les coses que som’ i Uri Santafé amb Acone ‘Ja no tinc temps’. Sis emocionants propostes que no pots deixar passar i que ara t’expliquem en més detall!

Beatneeks ‘Tornes a brillar’

Després d'estar tancats a una gàbia a 'Bala Perduda' Beatneeks s'alliberen amb el llançament de 'Tornes a brillar'. Aquesta cançó és un emotiu agraïment a la vida i les seves alegries. El senzill és un pas més cap a l'EP de Beatneeks, amb la col·laboració especial de Barcelona Gospel Messengers, on les seves veus es fusionen harmoniosament. Els de Moià demostren una vegada més la seva dedicació als detalls, oferint un nou videoclip captivant gravat als Aupastage de Sabadell. Amb direcció artística de Clàudia Masagué irradien una festa d'estil ibicenc amb Claudia, la veu principal, lluint un vestuari que reflecteix la brillantor que volen transmetre.

Yung Rajola ‘Peter Pan’

Amb una publicació a les xarxes, el raper lleidetà no només ha presentat aquesta setmana 'Peter Pan', sinó també l'anunci del seu proper àlbum després de la publicació de Cor Trencat al 2021. Aquesta cançó és un comentari sobre les pressions i les dificultats de la vida adulta, des de les preocupacions financeres fins a les feines precàries. Amb la producció de Pep Saula, 'Peter Pan' promet ser un tema per a aquells que prefereixen el Fortnite i debaten sobre la transició cap a l'edat adulta. El seu videoclip, creat per Quintí Casals i Alex Alcalde amb l'ajuda de Guillem Gené, presenta imatges que capturen la vida quotidiana d'un adult amb referències com el supermercat i l'universitat.

31 Fam “X si ens veiem en una altra vida”

Els 31 Fam han estrenat el seu quart àlbum, X si ens veiem en una altra vida amb l'anticipació de tres cançons que ja havien pogut tastar els seus seguidors. Aquesta proposta marca un canvi significatiu: diferents gèneres i lletres sinceres sense censura. En ell destaquen col·laboracions com la de Good Jan de la P.A.W.N. Gang i Mushka, amb un reggaetó lent titulat 'Spavila’. La gira de presentació començarà al Sant Jordi Club el 25 de novembre. Un pas més en la consolidació de la seva influència en l'escena urbana.

Uri Santafé amb Acone ‘Ja no tinc temps’

Uri Santafé i Acone presenten ‘Ja no tinc temps’ una nova proposta musical que fusiona l'afrobeat elegant amb la sensibilitat i profunditat de les lletres de Santafé. La cançó parla de deixar enrere el passat i enfocar-se en el futur i aconseguir nous objectius mantenint un esperit lliure.

Aquesta és l'acompanyament perfecte per acomiadar l'estiu, amb elements que conviden a ballar-la tot el que queda de 2023. Acone i Santafé demostren que la música no té fronteres i que quan dos artistes comparteixen el mateix llenguatge musical, poden crear temes que ressonen en les playlists dels seus oients, mentre ofereixen una oportunitat de reflexionar i mirar cap a un futur increíble.

Malson Atmosfèric "Papallones"

Malson Atmosfèric, un grup de música gironí-lleidatà, fa una entrada impactant a l'escena musical amb el seu àlbum debut Papallones. La seva música és una combinació de reivindicació i despreocupació, abordant el desig de conquerir el món i deixar enrere les preocupacions adultes. Han avançat diverses cançons del seu àlbum debut, incloent-hi una col·laboració amb Búhos, la qual també dona nom a l'àlbum. Ja acumulen més de 200.000 reproduccions en línia i han rebut reconeixement en mitjans digitals, ràdio i televisió. Amb l'àlbum complet en mans d'Omar Ferreté a Fatlab Studio, estan preparats per arribar al públic jove de les terres catalanes.

Km. 0 "Les coses que som"

De collita pròpia, així es defineixen. El quilòmetre 0, ni més ni menys. I perquè ens quedi clar, estrenen un nou disc amb el títol Les coses que som. Aquest és el resultat d'un any de treball col·laboratiu, ple d'experiències i unió entre els membres del grup. Les cançons mostren vivències i històries reals dels integrants de manera orgànica, amb èxits com 'Em quedo', 'Va canviant', i 'Part de mi'. Aquest àlbum es presentarà a La Nau de Barcelona el 9 de novembre, oferint als oients l'oportunitat de connectar-se amb les experiències del grup.

Segueix-nos al canal de Telegram

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad