Els Catarres i Figa Flawas, The Tyets, Lildami i Els Amics de les Arts, Roba Estesa, Lluc i Èric Vinaixa tenen noves cançons

Aquestes són les últimes novetats musicals de casa

aire images

Aquest divendres hem començat un cap de setmana ben farcit de novetats musicals. Entre elles, noms destacats del panorama nacional com Els Catarres, Els Amics de les Arts i Èric Vinaixa han publicat nova música per fer-nos gaudir més si es pot. Aquí et destaquem els llançaments més destacats de l'última setmana:

Els Catarres & Figa Flawas - 'Jenifer'

Els Catarres, els pioners del pop alegre i fresc, han llançat una versió actualitzada d'aquell amor prohibit compta amb l'energia fresca i els tocs distintius dels vallencs Figa Flawas. Amb lletra actualitzada, i a ritme de reggaeton, l'èxit immortal 'Jenifer' ha obert la porta al disc que celebra els deu anys de carrera musical del trio d'Aiguafreda i Centelles: Invencibles.

The Tyets - 'Tornem a casa'

The Tyets tornen a sorprendre amb nou material discogràfic sota el títol de 'Tornem a casa'. Aquest nou senzill arriba en un moment d'allò més dolç per al duet mataroní que tanca l'era Èpic solete amb una gira europea de concerts. Amb una pel·li arriba la nova cançó de l'Oriol i el Xavi que s'han deixat portar pel so EDM del productor suec Alex Lew, conegut com Champion, i del Pol Banchs.

Lildami & Els Amics de les Arts - ‘Saps fer-ho'

El Lildami col·labora amb Els Amics de les Arts a 'Saps fer-ho'. És el retorn inesperat d'una antiga relació, un tema amb el qual moltes persones es podran sentir identificades. És un recordatori melòdic dels encreuaments inesperats que la vida posa al nostre camí.

Roba Estesa - 'Lntmnt'

'Lntmnt' és el nou senzill de Roba Estesa, un reggaetó lent amb elements d'electrònica produït per Arnau Figueres, que forma part del seu proper disc previst per a la primavera de l'any vinent. La cançó, centrada en una relació LGTBIQ+, explora temes com les relacions a distància, la quotidianitat i el romanticisme d'una manera humorística i crua. Destaca la col·laboració amb la pastissera Laura Zurriaga, que ha influït en l'estètica de la cançó al voltant d'una galeta McGuffin, fent d'aquest llançament una experiència especial.

Lluc - ‘Als gens

El Lluc presenta una col·laboració inèdita amb el Miki Lloret i el Galgo Lento a la producció, oferint una experiència sonora energètica i obscura. 'Als Gens' no només és un aperitiu del que ve, sinó que també marca el camí cap a un EP que veurà la llum els primers mesos de 2024.

Èric Vinaixa - 'És amb tu'

L'artista multitalentós Èric Vinaixa, nascut a Miravet, ha destacat com a cantant, músic, compositor i productor. Després d'iniciar la seva carrera amb el grup Rodamons, va guanyar el Disc Català de l'Any 2005. Amb el seu nou senzill 'És amb tu', anticipa el seu proper disc amb una melodia pop lluminosa que expressa una declaració d'amor sincer i positiu.

Classe B - 'Una nova vida'

Els empordanesos Classe B estrenen nova cançó 'Una nova vida'. Aquest segon senzill arriba després d'irrompre a l'escena catalana amb el primer tema que et vam presentar anomenat 'ranci del 1000' on ja ens van mostrar la seva visió costa-bravenca de la vida, allà on lluny de les multituds i de la ciutat les mogudes agafen un sentit diferent i especial.

Els Catarres - Invencibles

Ja pots gaudir de cirereta del pastís que celebra els deu anys d'Els Catarres al món de la música. Una dècada que van obrir d'entrar per la porta gran amb el seu icònic 'Jenifer' que es va viralitzar ràpidament amb la seva participació en el concurs de talents Sona9. La celebració ha quedat endarrerida per la pandèmia viscuda el 2020, però com bé diu la dita popular "més val tard que mai". Ara han estrenat un disc on repassen els seus èxits més emblemàtics en forma de col·laboracions que han donat una volta més a cadascuna de les cançons insígnia dels d'Aiguafreda i Centelles. Ja podem gaudir-ne en aquest disc anomenat Invencibles.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Sobre la firma

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad